tag:blogger.com,1999:blog-7475698962242567073.post3891497544190098038..comments2023-09-15T06:26:34.687-07:00Comments on Deea's Blog: Cous Cous cu tocana de puiDeeahttp://www.blogger.com/profile/09140963956116191587noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-7475698962242567073.post-70646583566634650992010-11-18T14:48:56.406-08:002010-11-18T14:48:56.406-08:00Pt a fi mai sanatos, cous cous-ul cu bob mai mare ...Pt a fi mai sanatos, cous cous-ul cu bob mai mare (in America am vazut ca se cheama Israeli) nu il prajesc in ulei, ci intr-o oala/tigaie antiaderenta fara ulei il rumenesc pe aragaz pana ia o culoare usor aramie. La fel se poate face si in cuptor. Zic asta pt ca stiu ca unii il prajesc in ulei initial (e bun, dar nu e asa sanatos...). Cel marunt nu merge prajit, clasic se fierbe 1 min cu apa+putin ulei+condimente, iar apoi se lasa acoperit si se umfla (cant corespunzatoare cous cous si apa/supa). Chiar ieri am facut si eu ceva similar, doar ca tocanitei i-am dat o tenta marocana cu chimen macinat fin si susan. A fost asa bun...:) Numai bine, AnaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7475698962242567073.post-47550713414972960322008-12-03T02:52:00.000-08:002008-12-03T02:52:00.000-08:00Buna Ardelean,Eu de obicei prajesc cous cousul ala...Buna Ardelean,<BR/>Eu de obicei prajesc cous cousul ala cu bobite mai mari, unguresc ii zic eu.Cu asta maruntel asa nu am incercat.Stii ca sunt mai multe feluri de cous cous.<BR/>Sa stii ca am sa incerc sa il prajesc si pe asta...ms pt idee.<BR/>Te mai asteptAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7475698962242567073.post-80015116584893382022008-11-30T04:39:00.000-08:002008-11-30T04:39:00.000-08:00Daca prajesti putin cous cous-ul ianinte de a-l fi...Daca prajesti putin cous cous-ul ianinte de a-l fierbe .... hmmmmmmmmmmmmmmm ce bunatate iese.Ioanahttps://www.blogger.com/profile/12167245296982122125noreply@blogger.com