Sunday, September 14, 2008

Tocanita din piept de pui



Avem nevoie de:
-1 piept de pui dezosat
-1 ceapa mare
-1 rosie
-1 ardei
-2 morcovi
-ulei
-1 cub Knorr
-piper

Mod de preparare:

Punem intr-o oala ulei, dupa care adaugam toate ingredientele mai sus mentionate(in prealabil taiate cubulele mici).Adaugam 2 pahare cu apa,cubul Knorr si piperul.In cazul in care scade apa si observam ca mai trebuie lasat la fiert mai adaugam apa.Se fierbe pana scade apa, dar sa ramana sos.La sfarsit se mai poate adauga sare dupa gust.

Se poate servi alaturi de piure de cartofi sau pilaf de orez, dupa gustul fiecaruia.Mie imi pace mai mult cu piure :)),defapt sunt obsedata de tocanita cu piure...sper ca e doar o faza prin care trec :)).

Va doresc pofta buna!

2 comments:

Amalia said...

Deea, blogul tau e tare frumusel...tine-o tot asa. :)

Andreea said...

Iti multumesc mult Amalia.Te mai astept pe la mine :P.Blogul tau e nemaipomenit, ai niste retete ca iti lasa gura apa :)