“Some people come into our lives and quickly go. Some stay for awhile and leave footprints on our hearts. And we are never, ever the same.”13.09.10
Tuesday, December 16, 2008
Chiftelute
Avem nevoie de:
-1/2 kg carne tocata
-pesmet
-sare, piper
-patrunjel tocat
-1 ou
-2 catei de usturoi tocati marunt marunt
-ulei mult pentru prajit
Punem carnea tocata intr-un bol si amestecam cu 1 ou, sare, piper, patrunjelul tocat, usturoiul...si omugenizam bine compozitia.Adaugam pesmet, astfel incat compozitia sa se intareasca putin.
Formam bilute din compozitia rezultata.
!Este bine sa facem toate chiftelele si abia apoi sa le punem in tigaie.
Dupa ce am facut toate chiftelele, incingem uleiul bine.Punem cu grija chiftelele in tigaie,lasandu-le la foc mai mare initial o jumate de minut cat sa se prajeasca putin in exterior, iar apoi lasam sa se faca bine la foc mic.
La sfarsit le scoatem pe un servetel pentru a absoarbe surplusul de ulei.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
1 comment:
Foarte interesant...are un design deosebit.
Pup,
Cristiana.
Post a Comment