Wednesday, December 17, 2008

Tiramisu


Ingrediente:
-400 g piscoturi
-crema de branza Mascarpone 250 g
-patru oua
-patru linguri de zahar
-trei cescute de cafea fara zahar (ness tare)
-cacao pudra, pentru ornat

Amestecati intr-un bol galbenusurile cu zaharul, pana se deschid la culoare.
Adaugati Mascarpone si omogenizati amestecul cu mixerul.Bateti intr-un bol separat albusurile pana devin spuma tare.
Turnati albusurile peste crema cu Mascarpone si amestecati pana la incorporarea completa a acestora.Amestecati cu o lingura de lemn, pentru a evita lasarea compozitiei.
Inmuiati piscoturile putin in cafea dupa care se aseazati-le intr-o tava unul langa altul, fara sa lasati spatii intre ele.
Dupa ce ati pus primul strat de piscoturi turnati peste ele jumatate din crema.Peste crema cerneti cacao.Puneti alt strat de piscoturi imbibate in cafea si deasupra restul cremei.
Pudrati si deasupra cu cacao.
Lasati la frigider minim 3 ore.

1 comment:

criss said...

Arata super, e prajitura mea preferata.
sarbatori fericite si mult succes in ceea ce intreprinzi.