Friday, February 20, 2009

Pulpe la tigaie


Avem nevoie de :
-4 pulpe superioare(fara nici o problema se pot pune si intregi, numai sa incapa in tigaie)
-sare, piper
-cateva felii de ardei rosu sau felii de rosie
-2 catei de usturoi

Saram si piperam bine pulpele, le dam cu usturoi tocat marunt si le lasam 10 minute la marinat.
Incingem uleiul in tigaie si asezam pulpele una langa alta. Turnam peste un pahar de apa si asezam peste fiecare pulpa cate o felie , doua de ardei sau rosie. Acoperim cu un capac si lasam sa fiarba. Cand apa scade mai adaugam un pahar cu apa si lasam sa scada din nou apa, pana ramane doar uleiul. Daca va plac mai prajite le lasati sa se rumeneasca putin in ulei.

4 comments:

Raggio said...

Deea, mi-am schimbat adresa blogului: http://zbor-catre-vis.blogspot.com/ e noua adresă.

Ina said...

http://floridecires7.blogspot.com/2009/02/concurs-lifestyle-blog_25.html
Te astept la concurs!!! Inscrierile pana maine la 11 am!

Deea said...

Am, notat.Pusici!

Deea said...

Ina scumpa, m-as fi inscris cu drag, dar zilele astea sunt tare ocupata, abia daca am intrat pe blog.Poate la urmatorul :PTe pup dulce.