Friday, December 05, 2008

Fasole cu costite si carnaciori

Maya mi-a deschis apetitul pentru mancarea de fasole.
Cand am vazut ce bine arata la ea pe blog...m-am intors salivand in bucataria mea si m-am apucat de gatit.



Adaugam sare.,piper, foaie de dafin, putin cimbru si un catel de usturoi necuratat de foita, doar trecut prin apa.


Adaugam 700 ml apa si lasam sa fiarba carnea bine bine.
Cand apa scade...verificam daca e fiarta carnea.
Daca nu s-a fiert dupa pofta inimii mai adaugam apa si lasam din nou sa scada.

Cand a scazut din nou ...


Lasam 5 min sa fiarba totul la foc mic si la final adaugam patrunjel tocat.Luam dupa foc si acoperim cu un capac.

Acum portia ta...

2 comments:

Dan Gheorghe said...

arata bine!

deea said...

Iti multumesc Dan...a iesit tare gustoasa.