Saturday, October 25, 2008

Salata de boeuf


E salata de boeuf pe care o fac eu in ultimii 2 ani...mai saraca, fara telina si gogosari pentru ca fiind departe de taramurile Patriei noastre nu gasesc mai mereu toate ingredientele de care as avea nevoie.Asa ca daca nu ma aprovizionez din timp...trebuie sa improvizez:)
-1/2 piept de pui
-5 cartofi mari
-4 morcovi
-100 gr castraveti murati
-300 gr maioneza
-200 gr mazare Bonduelle(la cutie)

Am fiert cartofiorii cu morcovii si pieptul de pui, toate impreuna.Dupa ce au fiert, le-am scurs bine de apa si le-am taiat cubulete.
Castraveti murati, la fel i-am taiat cubulete mici.
Am pus totul intr-un castron incapator.

Am sarat si am adaugat putin piper si maioneza amestecand usor.

Am pastrat putina maioneza, un morcov fiert, un castravecior pentru ornat.
Am dat la frigider 1 ora jumate.

5 comments:

Laura said...

Frumoasa-foc salatuta ta, Deea!!! :)
Eu as manca la orice ora salata de boeuf, atat de mult imi place! :D

...cand ai timp, te invit sa-mi calci pragul :P ...caci te asteapta o surpriza, sper, placuta ;)
Te pup, Laura

Anonymous said...

Multumesc mult Laura.Stefan al meu e fan salata de boeuf...era mancarea lui preferata inainte sa descopere spaghetti cu sos alb :)).

Multumesc si pentru premiu, chiar a fost o surpriza super placuta.E primul meu premiu si ma simt ca in clasa 1.Imi lipseste doar coronita.:P

Anonymous said...

Cred ca de as veni la tine in vizita nu as muri de foame super opere de arta(culinara) cand esti trist cand esti vesel tot in mancare iti gasesti alinul dar pentru unii mancarea e fudulie si bautura e temelie
ps Glumeam si eu, era invers

Anonymous said...

Iti multumes si tie Adrian pentru cuvintele frumoase.
Te-am vizitat si eu, ai lucruri dragute acolo pe blog, mai ales citatul cu care ne intampini.
Te mai astept in vizita, cu multe bunataturi.:P

Monica said...

Bravo Deea , ai ornat foarte frumos salata , imi place. Se vede ca ai simt artistic .
Te felicit si pentru premiul obtinut .