
Nemaipomenit ... o bomba calorica ... va recomand de aceasta data.:P
Pita picurata, am tinut neaparat sa las denumirea fara sa intervin in nici un fel, este una din preferatele mele.
O facem atunci cand iesim la un gratar si avem slanina la indemana, putina ceapa verde( merge si cu ceapa ne-verde :)) si cateva felii de paine.
Taiem ceapa marunt si o presaram peste feliile de paine.
Slanina o crestam de-a lungul sau de-a latul din loc in loc. O punem in frigatoare( asa ii zicem noi) frigaruie , bat , tarus cum i-o spune prin alte locuri :P si o frigem la foc invartind frigatoarea mereu mereu.Trebuie sa avem grija sa nu se arda. Cel mai bine se face cand deja avem jar , iar focul nu e atat de puternic. Cand incepa sa picure grasimea lasam sa picure pe feliile de paine.

Yummmyyyy

1 comment:
e delicioasa...mancam mult cand eram mica...mi-e dor!
Post a Comment