Tuesday, December 16, 2008

Chiftelute



Avem nevoie de:
-1/2 kg carne tocata
-pesmet
-sare, piper
-patrunjel tocat
-1 ou
-2 catei de usturoi tocati marunt marunt
-ulei mult pentru prajit

Punem carnea tocata intr-un bol si amestecam cu 1 ou, sare, piper, patrunjelul tocat, usturoiul...si omugenizam bine compozitia.Adaugam pesmet, astfel incat compozitia sa se intareasca putin.


Formam bilute din compozitia rezultata.
!Este bine sa facem toate chiftelele si abia apoi sa le punem in tigaie.




Dupa ce am facut toate chiftelele, incingem uleiul bine.Punem cu grija chiftelele in tigaie,lasandu-le la foc mai mare initial o jumate de minut cat sa se prajeasca putin in exterior, iar apoi lasam sa se faca bine la foc mic.



La sfarsit le scoatem pe un servetel pentru a absoarbe surplusul de ulei.

1 comment:

criss said...

Foarte interesant...are un design deosebit.
Pup,
Cristiana.