Avem nevoie de:
-conserva de ton 200gr
-amioneza (eu am pus 2 linguri bune)
-cateva felii de paine
-1 rosie
Scurgem bine tonul de ulei si amestecam cu maioneza.
Cantitatea de maioneza se pune in functie de gustul fiecaruia.
Prajim painea.
Taiem rosiile feliute.
Ungem fiecare feliuta de paine si deasupra ornam cu rosii.Acestea pot fi tocate marunt, feliute, cubulete mai mari.
O nebunie!
Simplu de tot si bun bun.
4 comments:
Bun, bun!!! :P
As putea sa mananc asa ceva non-stop!...dar neaparat cu rosie! :))
P.S. Suuuper-poza ta cea noua de la avatar! ;)
Pupilici!!!
Si mie imi place mult tonul cu maioneza , chiar acum 2-3 zile l-am facut si am pus si niste capere (cred ca asa se numesc pe romaneste)...o adevarata bunatate.Are dreptate Laura , esti tare draguta in poza din avatar.
Da si eu la fel.
Sa iti zic ceva, am facut doua ture :))), prima cu maioneza cumparata, care mi s-a parut mult mai buna.A-2 -a tura dupa ce a venit Stefan acasa ca sa faca maioneza de casa, ca eu nu fac :))))).Am facut o singura data in viata mea acum vreo cativa ani si au desteapta a pus sare :))), iti dai seama ce a iesit si de atunci nu mai fac.
Cum iti spuneam a iesit mult mai buna cu maioneza cumparata, cea de casa mi s-a parut prea consistenta.
Multumesc pentru complimente.Te pup dulce.
Buna Moni, eu am mancat o singura data capere, era un cockteil de masline, capere, ardei iute si tot felul.Au fost tare gustoase.
Am sa incerc data viitoare reteta ta...sigur e mai putin gretos cu capere, nu?
Ti-am lasat si eu un mesaj legat de Cico, nu stiu daca l-ai vazut.
Tare draga mi-a fost poza cum statea el in cosul lui.:*
Iti multumesc si tie pentru compliment si tu si Laura sunteti niste scumpe.
Post a Comment