Friday, February 13, 2009

Un veritabil vineri 13


Dupa o noapte mai mult nedormita decat dormita. Roxy bolnava ( asta e catelusa mica) ... (ora 9:00) trebuie dus de urgenta la veterinar ... ninge, ba nu viscoleste ... scancete, plansete si de o parte si de cealalta a baricadei ... catelul nu vrea sa se miste din loc pentru ca stie unde mergem ... iubi cu interviul lui pentru un job, nu ne poate lua cu masina ... ok luam catelul in brate, dupa 10 m ma lasa puterile (gandesc : trebuie sa ma las de fumat) ... ajungem la cabinetul veterinar ... Inchis ... la naiba (gandesc din nou: trebuie notat orarul 10:00-16:00, l-am notat).
Ne intoarcem acasa ... mai mult in brate decat pe jos ... Daisy plange(celalalt catel), nu intelege de ce ea nu este scoasa afara. Nu am timp si nervi sa o dragalesc, ma apuca mustrarile. Trec peste ele. Ma schimb(gandesc: mai sunt 45 de min pana deschide veterinarul, am timp sa fug sa depun un Cv). Ma schimb, dau fuga sa pun Cv-ul. Mi se spune ca postul e ocupat. Ciudat posturile au fost afisate la AJOFM azi dimineata la 9:30.( gandesc: Traim in Romania shit happens).
Dau fuga acasa. Ma schimb din nou.
Daisy plange again and again ca ea nu vine. Ii spun unde mergem , nu intelege :P (doooohhh)...(gandesc: am innebunit)
Ies cu Roxy din nou in viscolul de afara (gandesc : ce bune ar fi niste stergatoare pentru ochelari, da din alea ca pt parpriz).
Ajungem la doctor ... Roxy face cu nervii ... Primeste o injectie si scanceste incontinuu ... nu sta locului. Intr-un final scapam ... iesim in viscol din nou ...
Nu vad nimic in fata mea ... dar merg inainte.
Ajungem acasa ... ma schimb ...la ora 10:30 aveam programare la gradi -Poze cu grupa mica pt 8 martie. E 11:00
Fug la taxi ... pornim ... pe drum imi dau seama ca nu am cardurile de la aparatul foto ... ok ...il rog politicoasa pe sofer sa facem o schimbare de traseu ... se rezolva.
Din nou acasa ... cu tocuri inalte si fusta urc cate 3-4 scari odata (gandesc: ce mai Lady). Iau cardurile. Cobor in acelasi ritm alert.
Ajung la gradi ... rasuflu usurata.
Grupa mica ma asteapta ...
Fetite frumoase cu codite si rochite care mai de care mai roz ... baietii cu camasute calcate atent de mamicile lor ...
Sunt atat de curati si sinceri ...
Au zambete speciale pentru poze :P... mai mult mutrite decat zambete ... sunt atat de dragalasi ... fiecare zambeste in felul lui unic. Unul mai frumos ca si celalalt ...
Vreau sa ma odihnesc ... sper sa se termine ziua de azi cu bine .
Nu sunt superstitioasa dar e totusi vineri 13.:P

1 comment:

DIANA said...

Sarmana de tine!la mine a fost ok pana acum.sa vedem pana diseara :D