Sunday, January 10, 2010

Frumoasele mele negrese :*




3 comments:

Anonymous said...

Salut www.SpuneNuDrogurilor.com este o echipa recent formata, nonprofit, care si-a propus sa lupte pentru constientizarea opiniei publice, a tinerilor debusolati de societatea în care traim despre tot ceea ce înseamna consum de droguri într-un fel sau altul.
Daca prin actiunea ta, salvezi o singura viata de la decadere, considera ca ti-ai atins scopul, alaturi de noi toti ceilalti.

Daca doresti sa sustii aceasta campanie, afisaza pe blogul tau un banner, codul se preia de la: www.spunenudrogurilor.com vei fi sustinut si tu de aceasta campanie lasa un comentariu daca ne sustii sa te sustinem si noi Scuze de deranj

Alexandru said...

Buna Deea . Ce faaaaaaci . Sper ca esti bine sanatoasa . Apropo de mica ta negresa . Am si eu unul unul care defapt e maro . Il cheama Becks si mai are ca prieteni pe urmatori infractori , Tanga si Miuzet ( era banal sai cheme tango si chass sunt doi pisoi ) , zeus si hera 2 papagali. Ai un catel foarte frumos sa-ti traiasca si wiskiul sa invecheasca . Apropo sti cum ii zic eu la Becks cand face prosti ( Il strig ochi de peste ) . Te pup sa ai grija de tine . Te astept cu noi posturi eu revin cu comment .
cu drag Alexadru - http://intreprieteniacasa.blogspot.com/ . PS : Tu ai vreu alint pentru al tau

Deea said...

Buna Alexandru,ma bucur ca ai ti-ai clatit ochii pe blogul meu :)).
Sa pui poze cu animalutele tale pe blogul tau , abia astept sa iï cunosc".
M-ai intrebat de alinturi : Le alint cu piska.. :)iubita, pisisoasa, priscila ....si alte cuvinte care nu stiu nici macar ce inseamna...:)))
Cand e rea cea mica( cea din prima poza)pe care o cheama Roxy, o cert spunandu-i Roxana!!!!!!!!!!:))
Sa intri si pe celalalt blog al meu www.deeaionescu.blogspot.com, am acolo o poza cu Daisy(cea mare) cu o cutie de Becks ....:P