Tuesday, February 02, 2010

Valentine's Day

Mai sunt 2 saptamani pana la ziua cu pricina.Piata e suprasaturata de oferte care mai de care mai pupacioase,mai inimoase, mai glazurate ....Ce facem fratilor o sarbatorim sau nu?

Stau si ma gandesc de cateva zile daca e rau sau bine ca am copiat si sarbatoarea asta.

Daca o acceptam inseamna oare ca nu mai tinem la traditii?

Daca nu ne surade ideea, inseamna ca suntem comunisti, conservatori, invechiti ... etc.

Orium am face nu e bine.

4 comments:

Unknown said...

Buna Deea . Te pup . Eu zic sa o sarbatorim . Vizavi cu faptul ca daca o acceptam santem la moda sau nu ....nu stiu ce sa zic . Eu eram prea mic cand exista doar Dragobetele . Daca prindeam aceea perioada poate ca sarbatoream de Dragobete si nu de Valentines Day ( probabil ) . Oricum eu vad aceasta zi ca fiind o incununare a unui an plin de iubire si daruire intre un cuplu.....practic ziua de nastere a iubirii lor . De ce spun asta pentru ca stiu foarte multe cupluri care o fac doar de dragul de a o face.....sau sa isi spele anumite pacate ( cred ca intelegi ce vreau sa spun ) . Dar ca si o concluzie eu zic ca trebuie sarbatorita . De ce sa ratam o bucurie sau un zambet ? . Te pup . Alexandru . http://intreprieteniacasa.blogspot.com/

hot_coffee said...

Eu personal nu sunt nici pro, dar nici contra.
Intr-adevar, ai cumva senzatia ca "cum o dai nu-i bine" ;)

Deea said...

Buna David...sa stii ca sunt de aceeasi parere cu tine in ceea ce priveste faptul ca nu trebuie sa ratam chir nici o bucurie sau un zambet.Sunt atat de putine bucurii in vremurile astea pe care le traim...atat de putine zambete ... trist.

Deea said...

Hot Cofrfe bine ai venit!Asa-i ca am dreptate? :))