Wednesday, October 13, 2010

No Way, Jose

Eram la concertul organizat in parcarea din centrul orasului in cadrul Toamnei Oradene.Toata lumea era agitata. Urma sa cante Directia 5. Mainile imi inghetau pe aparatul foto, dar nu ma interesa, eram acolo in prima linie si urma sa cante Directia 5 Intelegeti?
Nu sunt vreo goupie … sa nu ma intelegeti gresit … dar chiar imi place formatia.
Din spate, ma trage cineva de gluga. Nu ma intorc pentru ca nu cumva sa pierd intrarea celor de la Directia 5.
Cei 2 prezentatori de pe scena imparteau gratare si beri si primeau saracii injuraturi gratuite din partea publicului “telectual".
Ma trage iar.
Ma intorc si dau nas in nas cu un baiat brunet cu parul lung si cret, gelat, si of course cu nelipsitii ochelari de soare - un accesoriu nelipsit cand este vorba de o vedeta cu stil.
- Aaaa ... zic eu, tu ai dansat in urma cu o seara pe scena cu David Bryan (ce mi-o fi venit?)…
- Da, zice tanarul … afisand mandru dantura lipsa.:P … m-ai vazut?
- Da, zic eu , ai dansat bine ( nu gandeam asta , dar ma rog , am simtit nevoia sa fiu draguta cu omul).
Ma intorc din nou spre scena pentru ca mi se pare ca publicul incepe sa faca galagie.
Tanarul nostru ma trage de mana si nu ma mai lasa (gandesc: asta-mi trebuie mie acum?).
- Da ce mai vrei? Ma rastesc la el si in cateva secunde imi regret reactia … si asa era necajit (asa l-am vazut eu ca face parte din categoria acelora mai necajiti) ma gasise pe mine sa il ascult … numai ca nu era momentul …
- Auzi?!
- Aud ii zic eu, dar nu asa bine (incercand pun punct unei conversatii inutile) si ii fac semn catre multimea din spatele lui care incepuse déjà sa chiuie.
- Auzi, eu vreau sa ajung prezentator pe scena, imi spune el hotarat in timp ce ma trage de mana ... Eu incep sa ma simt inconfortabil.
- Bine, ii zic, si eu ce treaba am cu asta?
- Stii mai ales ca vine ziua mea si ar fi super sa prezint pe scena … asta imi doresc cel mai mult in viata … Fa ceva!
- WTF?????????
Directia 5 intra pe scena si eu imi smulg mana déjà inghetata din stransoarea posibilului viitor prezentator al Toamnei Oradene care asa de bun ramas imi trage o injuratura pe care nu pot sa o redau aici …
Conversatia mea cu tanara vedeta in ascensiune s-a incheiat brusc in acea seara, dar "cu siguranta" il voi revedea intr-un viitor apropiat In locul lui Dacin pe scena :P, animand publicul oradean in parcarea din centrul orasului.(No Way, Jose :P)
Cristi …. prietenul si colegul meu Cristi -19 ani brunet, inalt, super simpatic, simtul umorului ….scuze Cris, nu m-am putut abtine ….:)
Reluam.
Cristi a patit ceva asemanator cu o doamna mai in varsta care vroia sa ii transmita ceva "mesaj infoliat" lui Brenciu, cu o seara inainte.

Sfat: Nu intrati in discutii cu nescunoscutii, s-ar putea sa nu scapati de ei usor.

Am gasit si o poza cu "vedeta" povestioarei mele de azi, pe www.toamnaoradeana.com. Enjoy!!!

Pentru un efect garantat mariti poza.L-ati recunoscut?

No comments: