Thursday, November 17, 2011

VLADUTCu toate ca timpul e cel mai mare dusman al meu zilele astea si el este principalul vinovat pentru faptul ca scriu atat de rar pe blog, azi m-am hotarat sa va scriu voua celor care inca ma mai cititi, voua celor care ati fost mereu alaturi de mine " Blogospodinele Mele Dragi".

De aceasta data am nevoie de ajutorul vostru, oricat de mic ar fi el.

Nu il cunosc pe Vladut ... nu ii cunosc parintii ... nu pot sa simt poate nici macar un sfert din suferinta lor, dar acest lucru nu ma impiedica sa va scriu ... sa va cer ajutorul in numele lor ... in numele lui Vladut.

" Vladut este copil de doar trei ani are viaţa numărată dacă nu va fi ajutat imediat.
Vlăduţ, un băieţel de doar trei anişori, a fost depistat în iulie anul acesta cu o tumoare în spatele mandibulei cu extensie endocraniană, iar în luna august a fost diagnosticat cu rambdomisarcom embrionar stadiul IV, tumoare malignă cu metastaze la coloană şi la oase.
Boala i-a fost descoperită din pricina unor răceli repetate pe parcursul a două luni de zile. Băieţelului i se spusese că avea bronşită alergică, iar părinţii lui l-au dus la mare, pentru aerosoli. Însă chiar pe perioada sejurului, boala de care aveau să afle şi părinţii că suferă Vlăduţ s-a agravat.
Întorşi acasă, părinţii l-au dus pe copil la medici şi, după diagnosticare au început tratamentele de chimioterapie.
Nu mai rezistă
Vlăduţ nu poate fi operat fiindcă intervenţia chirurgicală i-ar pune viaţa în pericol. Problema extrem de tragică este însă că micuţul are nevoie urgent de tratament cu protoni şi acest tip de tratament extrem de special se face pentru copii în Europa doar în Elveţia, a declara dr. Gabriela Miculschi, reputat medic onco-pediatru orădean. În caz contrar, viaţa lui Vlăduţ se va număra în săptămâni. Miercuri, 16 noiembrie 2011, Vlăduţ va pleca cu părinţii lui în Elveţia să înceapă tratamentul, din cei circa 6.000 de euro strânşi până acum. Tratamentul cu protoni durează şase săptămâni, în şedinţe de câte 20 de minute, de aceea şi timpul de a aduna bani suficienţi pentru tratament este extrem de scurt.
Cei care pot să îl ajute urgent pe Vlăduţ, pot face donaţii în bani, în contul deschis de mama lui la Banca Transilvania Oradea (Cont lei: RO04 BTRL 0050 1201 9931 62XX), la BCR Jibou (Cont lei: RO57 RNCB 0318 0263 9714 0001
Cont Euro: RO33 RNCB 0218 0263 9714 0001
SWIFT RNCB RO BU TELEX 11994) sau prin Asociatia ProEgal (Cont Lei RO20 BTRL 0050 1205 K937 20XX Banca Transilvania Sucursala Oradea)"

Primim ... citim astfel de mesaje zi de zi si in gand spunem poate un " Doamne Ajuta-i" dar cu siguranta spunem un " Doamne Fereste - ma pe mine si pe ai mei".

Am convingerea ca ii veti fi alaturi lui Vladut in aceasta grea incercare si cunoscandu-va sunt sigura ca nu veti spune doar un " Doamne ajuta-i ".Intrati pe blogul lui Vladut: http://vaidavlad.blogspot.com/


Va pup si va imbratisez cu drag,
Deea

1 comment:

haine online said...

ar trebui sa scri mai des ne era dor de tine,te iubim